Author Archive

Safates d’experimentació de color…blanc!

13 gen.

El fred apropa colors i sensacions. A l’escola, aprofitem aquestes sensacions i introduïm safates d’experimentació amb diferents materials amb una qualitat comuna… el color blanc!

Read more

Fem cagar el tió!

22 des.

Colors i ombres amb paper de cel·lofan!

20 des.

Descobrim les propietats del paper de cel·lofan i ens sorprenem jugant amb llum, ombres i colors! Un món distorsionat i ple de colors d’allò més especial:) El collage, a més a més, és una nova forma d’aproximar-nos a l’art, desenvolupant la motricitat fina i la creativitat i imaginació dels infants!

Read more

Tonalitats marines

30 nov.

Comencem a construir conjuntament l’ambientació del proper joc simbòlic, i ens encanta! Ens aproximem a l’art treballant amb diferents textures. Tonalitats blavoses que es mesclen amb la rugositat de la sorra, generant un munt de sensacions.

Read more

Tardor acolorida

30 nov.

L’escola s’inunda de colors i olors de tardor, mentre els infants experimentem sensacions i possibilitats d’acció. Sinestèsies boniques.

Read more

Explorem amb el raïm!

23 nov.

Arriba la tardor i amb ella els colors rogencs i els fruits que ens embogeixen: magranes, taronges, raïms! Els descobrim dins l’aula i n’explorem les seves propietats i possibilitats: els aixafem, els tastem, en fem suc…

Read more

Blocs de gel, objectes glaçats i safates d’aigua calenta!

23 nov.

Arriba el fred i el fem entrar dins l’escola. Manipulem fragments de gel, juguem amb ell i descobrim què passa quan el manipulem. Cerquem objectes amagats dins el glaç i busquem estratègies per treure’ls. Què passa quan posem els blocs de gel dins de safates d’aigua calenta?

Read more

Pintem les nostres figures de fang!

23 nov.

Pintem sobre diferents textures, aquest cop en les figures de fang que vam fer, comparant sensacions!

Read more

Explorem un món de possibilitats amb paper de diari!

16 nov.

Ens pintem!

16 nov.