Sin categoría

Colors i ombres amb paper de cel·lofan!

20 des.

Descobrim les propietats del paper de cel·lofan i ens sorprenem jugant amb llum, ombres i colors! Un món distorsionat i ple de colors d’allò més especial:) El collage, a més a més, és una nova forma d’aproximar-nos a l’art, desenvolupant la motricitat fina i la creativitat i imaginació dels infants!

Read more

Explorem amb el raïm!

23 nov.

Arriba la tardor i amb ella els colors rogencs i els fruits que ens embogeixen: magranes, taronges, raïms! Els descobrim dins l’aula i n’explorem les seves propietats i possibilitats: els aixafem, els tastem, en fem suc…

Read more

Blocs de gel, objectes glaçats i safates d’aigua calenta!

23 nov.

Arriba el fred i el fem entrar dins l’escola. Manipulem fragments de gel, juguem amb ell i descobrim què passa quan el manipulem. Cerquem objectes amagats dins el glaç i busquem estratègies per treure’ls. Què passa quan posem els blocs de gel dins de safates d’aigua calenta?

Read more

Explorem un món de possibilitats amb paper de diari!

16 nov.

Ens pintem!

16 nov.

Gaudim plegats del sorrall!

27 oct.

El bon temps es manté i a la Bòbila l’aprofitem al màxim per gaudir dels racons exteriors! Compartim espais comuns i aprenem amb els altres i amb l’entorn! Juguem, manipulem i ens enriquim sensorialment a través de la sorra i l’aigua!

Read more

Modelem el fang!

19 oct.

Enfortim el desenvolupament muscular i potenciem la motricitat fina modelant amb el fang. Gaudim descobrint a través dels sentits del tacte, la vista, l’oïda i l’olfacte, coneixent les diferents característiques del fang (color, textura, temperatura, humitat…), proporcionant experiències sensorials que potenciïn habilitats motrius i d’aprenentatge.

Read more

Descobrim textures tot pintant!

15 maig

Descobrim que podem treballar les textures a través de l’art, despertant sensacions diverses. Aquesta setmana, hem introduït un element rugós a la pintura: la sorra! Barrejant la sorra de l’exterior amb pintures de tonalitats blavoses, ha entrat a la Bòbila l’aire d’estiu i de mar!

Read more

Explorem amb els cinc sentits!

07 abr.

Els nens i nenes de la llar d’infants la Bòbila hem començat a treballar detingudament els cinc sentits, amb la intenció d’enriquir-nos sensorialment i aprofitar i interioritzar tots els estímuls que tenim a l’abast!

Read more

Espai sensorial

19 març

Comencem a repensar el pati per fer d’ell un espai més inclusiu i pedagògic. Aquestes setmanes, com a inici del procés, hem construït un petit espai d’ampolles sensorials! Esperem anar enriquint-lo progressivament!

Read more