P2

Ens iniciem amb la taula de llum!

16 gen.

   Aquesta setmana ens hem iniciat amb la taula de llum. Hem manipulat, a sobre d’aquesta, amb sal, sorra i figures geomètriques de diferents colors i característiques. A tots, P1 i P2, ens ha servit per familiaritzar-nos amb l’espai on durem a terme aquestes sessions, hem pogut conèixer què és la taula de llum, i com la podem fer servir. A més

Read more

Safates d’experimentació de color…blanc!

13 gen.

El fred apropa colors i sensacions. A l’escola, aprofitem aquestes sensacions i introduïm safates d’experimentació amb diferents materials amb una qualitat comuna… el color blanc!

Read more

Fem cagar el tió!

22 des.

Tonalitats marines

30 nov.

Comencem a construir conjuntament l’ambientació del proper joc simbòlic, i ens encanta! Ens aproximem a l’art treballant amb diferents textures. Tonalitats blavoses que es mesclen amb la rugositat de la sorra, generant un munt de sensacions.

Read more

Tardor acolorida

30 nov.

L’escola s’inunda de colors i olors de tardor, mentre els infants experimentem sensacions i possibilitats d’acció. Sinestèsies boniques.

Read more

Explorem amb el raïm!

23 nov.

Arriba la tardor i amb ella els colors rogencs i els fruits que ens embogeixen: magranes, taronges, raïms! Els descobrim dins l’aula i n’explorem les seves propietats i possibilitats: els aixafem, els tastem, en fem suc…

Read more

Pintem les nostres figures de fang!

23 nov.

Pintem sobre diferents textures, aquest cop en les figures de fang que vam fer, comparant sensacions!

Read more

L’ametller que no podia florir

03 nov.

Aquesta setmana la Sònia ens ha fet un regal molt dolç… ha vingut a explicar-nos el seu conte: L’ametller que no podia florir! N’hem gaudit moltíssim tots plegats! Moltes gràcies Sònia:) Podeu preguntar-li i compartir-lo amb ella!

Read more

Descobrim les aquarel·les!

03 nov.

Ens aproximem a l’art descobrint i manipulant diferents materials plàstics! No és gens senzill pintar amb aquarel·les, però el joc que dóna pintura i aigua ens encanta! Benvingudes, aquarel·les:)

Read more

Fem panellets!

03 nov.