P0

Fem cagar el tió!

22 des.

Tonalitats marines

30 nov.

Comencem a construir conjuntament l’ambientació del proper joc simbòlic, i ens encanta! Ens aproximem a l’art treballant amb diferents textures. Tonalitats blavoses que es mesclen amb la rugositat de la sorra, generant un munt de sensacions.

Read more

Tardor acolorida

30 nov.

L’escola s’inunda de colors i olors de tardor, mentre els infants experimentem sensacions i possibilitats d’acció. Sinestèsies boniques.

Read more

Explorem amb el raïm!

23 nov.

Arriba la tardor i amb ella els colors rogencs i els fruits que ens embogeixen: magranes, taronges, raïms! Els descobrim dins l’aula i n’explorem les seves propietats i possibilitats: els aixafem, els tastem, en fem suc…

Read more

L’ametller que no podia florir

03 nov.

Aquesta setmana la Sònia ens ha fet un regal molt dolç… ha vingut a explicar-nos el seu conte: L’ametller que no podia florir! N’hem gaudit moltíssim tots plegats! Moltes gràcies Sònia:) Podeu preguntar-li i compartir-lo amb ella!

Read more

Fem panellets!

03 nov.

Gaudim plegats del sorrall!

27 oct.

El bon temps es manté i a la Bòbila l’aprofitem al màxim per gaudir dels racons exteriors! Compartim espais comuns i aprenem amb els altres i amb l’entorn! Juguem, manipulem i ens enriquim sensorialment a través de la sorra i l’aigua!

Read more

Per fer front als refredats… suc de taronja!

19 oct.

Arriba la tardor i el nostre entorn comença a transformar-se… entre fulles roges i bassals fem front els refredats manipulant taronges! I ens encanta i estremeix la seva olor, textura i gust:)

Read more

Comencem el treball per ambients

22 set.

Instants de tendresa

14 set.

En ple període d’adaptacions, les nenes i els nens de l’escola ens deixen instants plens de màgia i tendresa! Moltes gràcies per fer-ho possible!

Read more