Educadora

Paula Clarà

Sóc la Paula Clarà. Sóc Tècnica en Educació Infantil i Mestra d’Educació Infantil i Primària (UdG) amb menció de música. A més a més, tinc el títol de monitora en lleure infantil i juvenil i de manipulació d’aliments, a part del de Primers Auxilis.

Des que tinc 15 anys he fet de monitora al Casal La Patuleia de Girona els dissabtes a la tarda. A més a més, he realitzat classes de repàs.

Aquest estiu he estat d’educadora a la Llar d’Infants El Molinet i el curs 2018 – 2019 m’he incorporat a la Llar d’Infants La Bòbila com a educadora de suport.

Laura Pérez

Sóc la Laura Pérez. Sóc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció d’escola bressol. Abans del Grau vaig realitzar el CFGS d’Educació Infantil, per tant, també sóc Tècnica en Educació Infantil. A més a més, tinc el títol de Primers Auxilis per la Creu Roja.

El curs anterior vaig estar realitzant les pràctiques del Grau a la Llar d’Infants La Bòbila. Quan vaig acabar, vaig treballar durant l’estiu a la Llar d’Infants El Molinet. I el curs passat em vaig incorporar a l’equip educatiu de La Bòbila com a suport, on continuaré durant el curs 2018/2019.
Paral·lelament, estic realitzant cursos per ampliar la meva formació docent.