Educadora i Tutora

Verònica Peláez

Sóc la Verónica. Sóc mestra en Educació Infantil amb especialitat en Arts plàstiques per la Universitat de Girona i Tècnica d’educació infantil. Aquest curs estaré a La Bòbila com a tutora i educadora i estudiaré un postgrau en desenvolupament psicomotor de 0 a 8 anys a la Universitat de Barcelona.

M’encanta la dansa i en general l’expressió corporal, tinc formació en dansa clàssica, contemporània i moderna i per altra banda he participat en l’aula de teatre de la UdG. Paral·lelament, compto amb formació i experiència en tasques de primers auxilis.

Aquest estiu he treballat al casal de La Bòbila i El Molinet i aquesta gran aventura m’ha obert les portes d’aquest curs 2016/2017.

Clara Masfarré

Sóc la Clara Masfarré. Sóc mestre d’educació infantil amb menció en educació científica i ambiental per la Universitat de Girona. En el darrer curs, vaig participar en un curs de filosofia i vaig assistir a les Jornades de didàctiques específiques  de les comarques gironines en torn l’aprenentatge realista i reflexiu.

En l’àmbit no formal, he treballat diversos anys amb entitats de lleure de les comarques gironines.

Aquest curs 2016-2017 m’incorporo com a educadora a la llar d’infants La Bòbila i inicio els estudis de filologia catalana per la UOC.

Laura Poll

Sóc la Laura Poll. Sóc Tècnica Especialista en Educació Infantil, per l’Institut de La Bisbal. A més, sóc graduada en Educació Primària amb Menció per adults, de la Universitat de Girona.

Com a formació complementària, he realitzat diversos cursos sobre Educació Montessori, també el curs de primers auxilis i el curs de manipulació d’aliments.

Amb l’àmbit no formal, sóc monitora d’activitats de lleure a entitats de La Bisbal.

He treballat en llars d’infants en períodes concrets i pel curs 2016/2017,  m’incorporo a la Llar d’infants La Bòbila, de Corçà, com a educadora tutora d’una de les aules.