Educadora i Tutora

Agnès Majó

Sóc l’Agnès Majó. Sóc educadora infantil, i gairebé psicòloga. He estudiat el CFGS d’educació infantil, i actualment estic acabant el Grau en Psicologia.

També he realitzat el curs de primers auxilis i el de manipulació d’aliments. He estat a diverses llars d’infants temporalment, sumant experiències!
El curs 2016/2017 em vaig incorporar a la llar com a educadora de suport, i actualment estic fent de tutora del grup de lactants.

Sònia Sánchez

Sóc la Sònia Sánchez. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, graduada en Comunicació i Tècnica en Educació Infantil. També tinc el curs de primers auxilis. M’encanta crear i explicar contes. Invento, escric, il·lustro, enquaderno i publico els meus propis contes. M’agrada que aquests, tractin temes difícils d’abordar com per exemple, la gelosia,  l’egoisme, la mort i el dol… I després, explicar-los d’una manera diferent utilitzant diversos elements (titelles, disfresses, peluixos…) intentant aconseguir un món màgic i educatiu alhora, motivant els infants per a què hi participin i aprenguin. Així, q es podria dir que sóc una mica escriptora de contes i conta-contes.

 

El curs 2016/2017 em vaig incorporar a la llar d’infants “El Molinet” a Monells com a educadora de suport de l’aula dels lactants. Aquest curs vaig començar com a educadora de suport a la llar d’infants “La Bòbila”, i actualment, estic de tutora d’infants de P1 i P2 en aquesta mateixa llar.