Director gestor i Psicopedagog

Àdam Bertran

Sóc l’Àdam Bertran. Sóc mestre d’educació infantil i psicopedagog. He estudiat un postgrau de direcció i gestió de centres educatius i actualment estic de director gestor i psicopedagog de la Llar d’Infants El Molinet i la Llar d’Infants La Bòbila. A més, també sóc professor associat a la Universitat de Girona a l’àrea de Didàctica de les matemàtiques, de la Facultat d’Educació i Psicologia.

Sóc intèrpret de llengua de signes catalana i faig diferents cursos i xerrades cada any relacionats amb aquesta temàtica.

He treballat de mestre – tutor a l’escola La Bressola de Sant Galdric, a Perpinyà on a més hi vaig exercir tasques de direcció i coordinació. He fet llargues estades pedagògiques a escoles infantil d’Alemanya (Kindergarten St.Rochus i Kindergarten Auf der Bastion).

El gener de 2013, juntament amb diversos companys, vaig crear l’Associació El Gebre a través de la qual gestionem aquesta llar d’infants i desenvolupem diferents projectes educatius, dels quals destaquen les iniciatives de divulgació científica, la organització d’activitats educatives per a infants, per a famílies, assessoraments a mestres, etc.