Educadora de suport.

Paula Clarà

Sóc la Paula Clarà. Sóc Tècnica en Educació Infantil i Mestra d’Educació Infantil i Primària (UdG) amb menció de música. A més a més, tinc el títol de monitora en lleure infantil i juvenil i de manipulació d’aliments, a part del de Primers Auxilis.

Des que tinc 15 anys he fet de monitora al Casal La Patuleia de Girona els dissabtes a la tarda. A més a més, he realitzat classes de repàs.

Aquest estiu he estat d’educadora a la Llar d’Infants El Molinet i el curs 2018 – 2019 m’he incorporat a la Llar d’Infants La Bòbila com a educadora de suport.

Natàlia May

Sóc la Natàlia May. Sóc Mestra d’Educació Infantil (UdG) amb menció de música. Abans del Grau vaig realitzar el CFGS d’Educació Infantil, per tant també sóc Tècnica en Educació Infantil. A més, tinc el títol de primers auxilis, el de manipulació d’aliments i el de monitora de lleure infantil i juvenil.

He treballat com a monitora de lleure en casals d’estiu i càmpings i els darrers 4 anys he fet voluntariats en el món del lleure.

Vaig començar a treballar a La Bòbila el juliol del 2016 com a educadora de suport i vaig fer una pausa el desembre del 2017 per tal de poder fer les últimes pràctiques de la carrera. Aquest curs  2018-2019 m’incorporo a l’equip educatiu de La Bòbila com a educadora de suport i durant tot el curs.