Educadora i Tutora

Elsa Muriana

Sóc l’Elsa Muriana. Durant diversos anys he treballat en diferents sectors laborals fins que vaig decidir fer el cicle formatiu en la que és la meva vocació, l’educació infantil. Vaig titular-me com a Tècnica Superior en Educació Infantil l’any 2011 al Institut d’Educació Secundària “La Bisbal”.

Tinc formació en primers auxilis, manipulació d’aliments i participo activament amb el “Projecte Xevi” una associació on es realitzen accions per al desenvolupament del tercer món en els àmbits de la sanitat i educació.

El 2012 vaig començar a treballar a la Llar d’infants “El Molinet”. Des de llavors treballo com a educadora a la llar d’infants. El curs 2017/2018 vaig incorporar-me a l’equip de la Llar d’Infants La Bòbila, on continuaré aquest curs.

Sònia Sánchez

Sóc la Sònia Sánchez. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, graduada en Comunicació i Tècnica en Educació Infantil. També tinc el curs de primers auxilis. M’encanta crear i explicar contes. Invento, escric, il·lustro, enquaderno i publico els meus propis contes. M’agrada que aquests tractin temes difícils d’abordar com per exemple, la gelosia,  l’egoisme, la mort i el dol… I després, explicar-los d’una manera diferent utilitzant diversos elements (titelles, disfresses, peluixos…) intentant aconseguir un món màgic i educatiu alhora, motivant els infants per a què hi participin i aprenguin.

El curs 2016/2017 em vaig incorporar a la Llar d’Infants El Molinet, de Monells, com a educadora de suport de l’aula dels lactants. El curs passat em vaig incorporar a la Llar d’Infants La Bòbila, de tutora de P1 i P2, i el curs 2018/2019 hi continuaré desenvolupant les tasques d’educadora a la mateixa llar.